top of page

Acerca de

Resultaat interieuradvies slaapkamer Goirle 9 - Studio Tryfenah.jpg

Interieuradvies slaapkamer | Goirle

Dit leuke stel benaderde mij toen ze net een nieuwbouw woning in Goirle hadden gekocht. Ik mocht naast een compleet interieuradvies voor de woonkamer, ook een totaalplan voor de slaapkamer leveren.

 

De sfeer in deze woning moest vooral warm, huiselijk en stijlvol worden. Een ‘warme deken’ waar je je gelijk thuis voelt. De slaapkamer sluit qua stijl naadloos aan op de woonkamer, maar is wel wat serener en zachter qua uitstraling. Dat past ook goed bij een slaapkamer, het moet een plek zijn waar je helemaal tot rust komt en zo min mogelijk afleiding hebt.

Die rust is gecreëerd door te werken met neutrale, lichte en aardse kleuren en de slaapkamer op te delen met een tussenwandje. Hierachter zijn zowel links als rechts royale kledingkasten op maat gemaakt. Eén voor hem en één voor haar. Het wandje zelf heeft een nis waarin de televisie precies past. Het prachtige behang maakt er een ware eyecatcher van.

Deze basis is sterk en heeft niet veel nodig. Enkele accenten in (roest)bruin zorgen voor contrast en warmte. Dit zie je terug in de raambekleding, houten lambrisering achter het bed en enkele accessoires.

Het wordt nu wel heel lastig kiezen voor de bewoners waar ze hun favoriete series kijken!

“Via Instagram ben ik terecht gekomen bij Tryféna. Het kennismakinggesprek was erg leuk en persoonlijk, dit voelde meteen goed. Na verschillende contactmomenten waarin we alles door hebben genomen, heeft ze een prachtig plan uitgewerkt helemaal naar onze wens. Hier blijft het contact trouwens niet bij, vanaf het begin tot nu blijft ze betrokken bij alles en is geen enkele vraag te veel. Wij zijn Tryféna enorm dankbaar voor de hulp bij het realiseren van ons droomhuis!”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page