top of page

Acerca de

Materialenbord Zoetermeer_edited.jpg

Compleet interieurplan: All-in

Over het pakket: nieuwbouw, verbouw

Je hebt een nieuwbouw huis gekocht of gaat flink verbouwen. Je start met een leeg canvas en wilt graag dat straks het hele plaatje klopt. Van vloer tot plafond. Je moet de komende tijd veel keuzes maken. Soms zelfs hele grote, nog voordat de woning af is. Welke materialen kies ik voor de keuken en badkamer, welke indeling is optimaal, kies ik voor maatwerk, welke vloer past het beste en waar komt de verlichting? En juist als de woning nog gebouwd wordt, is het lastig visualiseren hoe de ruimte straks zal zijn.

Met dit pakket maken we dit proces juist leuk. Ik help je met alle keuzes over kleuren, indeling, materialen, raambekleding, verlichting en accessoires. 3D impressies helpen enorm om sneller keuzes te maken en het uiteindelijke plaatje in zijn totaliteit al goed voor je te zien. Ook ontvang je de stalen, een uitgebreide shoplijst en stylingtips voor de finishing touch.

 

Werkwijze

Je ontvangt altijd eerst een duidelijke offerte. Na akkoord hierop ontvang je (leuk) huiswerk van mij. Het zorgt ervoor dat ik je beter leer kennen en je vervolgens nog beter kan adviseren. Vervolgens kom ik langs voor een intakegesprek. We bespreken uitgebreid het huiswerk. Ik heb nu een goed beeld van je voorkeuren, wensen, eisen en woonstijl. Ik meet de ruimte op (als er geen plattegrond met maten aanwezig is) en maak foto’s.

Weer thuis ga ik aan de slag met het moodboard voor de ruimte. Dit geeft richting voor de sfeer en kleuren. Tegelijk start ik met de indeling. Dit werk ik uit in een 2D plattegrond. Meestal werk ik twee of drie opties uit. Na akkoord op het moodboard werk ik het kleurenpalet verder uit. Ik ga op zoek naar een passende vloer en raambekleding. Ondertussen hebben we regelmatig contact.

Ik kom langs voor een tussentijdse presentatie. Ik presenteer de verschillende indelingen (op 2d plattegrond), de kleuren en materialen van de wanden, vloer en raambekleding. Ik doe dit met een materialenbord, zo komt het plan al meer tot leven. We maken zoveel mogelijk definitieve keuzes. Ik ga daarna verder met de details. Binnen het afgesproken budget ga ik op zoek naar meubelen, verlichting en accessoires. Of adviseer ik je voor maatwerk om nog meer uit je interieur te halen.

Uiteindelijk werk ik het advies uit in een interieurplan. Met dit plan kun je aan de slag. Het bevat inspiratie, het moodboard, de definitief gekozen indeling in een 2D plattegrond, een kleuren- en materialenplan met kleurnummers voor wanden, vloer en raambekleding, het meubelplan, verlichtingsadvies, 3D sfeerimpressies en een concrete shoplijst (inclusief linkjes en prijzen) voor alle meubelen, verlichting en accessoires. Ik kom langs voor een eindgesprek. Je krijgt het advies zowel digitaal als op papier inclusief jouw persoonlijke stalenpakket. In de periode daarna ben ik voor jou bereikbaar bij vragen.

Samengevat

 • Intakegesprek

 • Moodboard

 • Indelingsadvies

 • 2D plattegrond

 • Kleuren- en materialenplan (wanden, vloer en raambekleding)

 • Tussentijdse presentatie

 • Meubelplan

 • Verlichtingadvies

 • 3D sfeerimpressies

 • Shoplijst (meubelen, verlichting en accessoires)

 • Stylingplan

 • Uitgewerkt advies (print en digitaal)

 • Persoonlijk stalenpakket

 • Eindpresentatie bij jou thuis

 

Investering

Het complete advies kost jou € 1595,-. Dit is inclusief BTW en geldt voor 1 ruimte of vertrek. De reiskosten zijn gratis binnen een rijafstand van 10 kilometer vanaf Bergen op Zoom. Daarna reken ik € 0,60 per km (kosten vervoer en tijd). Ook parkeerkosten bij betaald parkeren breng ik in rekening.

Extra opties: bij dit pakket kun je ervoor kiezen om mij de ruimte te laten afstylen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page