top of page
Tryféna Hildenbrant van Studio Tryfenah interieuradvies Bergen op Zoom

Over mij

Studio Tryfenah interieuradvies Bergen op Zoom koffie in keuken

Tryféna Hildenbrant, interieurstylist

Als klein meisje was ik al uren bezig met het inrichten van mijn slaapkamer. Spullen verplaatsen, mijn bed verven, de indeling veranderen. En ook met de inrichting van mijn ouders bemoeide ik mij regelmatig. Ik herinner me zondagen dat de hele woonkamer op zijn kop stond.

Mijn passie voor interieur is altijd gebleven. Toen we acht jaar geleden in ons huidige huis gingen wonen, kon ik me helemaal uitleven. Echt alles in dit huis moest gebeuren. Ik startte in die tijd een Instagram account over interieur (@tryfenah). Dat account heb ik nog steeds en is ondertussen flink gegroeid. Ook in mijn vrije tijd ben ik bijna altijd bezig met interieur. Stylen, inspiratie opdoen, lezen over nieuwe trends en speuren naar mooie items. Maar ook anderen help ik graag met mijn adviezen over indeling, kleurgebruik en styling. Mijn talent voor interieurstyling heb ik ondertussen aangevuld met kennis door zelfstudie en het doen van heel diverse opdrachten.

 

Sinds 2022 werk ik officieel als zelfstandig interieurstylist en heb ik mijn eigen interieurontwerpstudio in Bergen op Zoom. Dat is wat ik echt het liefste doe. Anderen inspireren en blij maken met een interieur wat echt bij je past en waar jij je thuis voelt. Een plek die fijn en geborgen voelt. Waar je trots op bent! Waar je tot rust komt. En waar je geniet, alleen of met anderen. Dat gun ik echt iedereen. En het is ook zeker voor iedereen mogelijk, met elk budget.

 

Om mij heen hoor ik zoveel mensen die ontevreden zijn met hun interieur. De eenheid mist, het is rommelig of er is irritatie rondom al het kinderspeelgoed. Ook het maken van keuzes blijkt lastig, helemaal als je er beiden een andere smaak op nahoudt. Of er worden steeds items bijgekocht, maar het resultaat (het wow-effect) blijft uit. Dat is natuurlijk superzonde van je tijd, energie en geld. Ik kan je bij al deze interieur 'struggles' helpen en zorgen dat er een doordacht plan komt. En zo voorkomen dat je ooit nog iets aanschaft wat niets toevoegt ;-)

Misschien bekijk je mijn Instagram en denk je: dit is niet mijn smaak. Lees dan even verder! In ons huis koos ik namelijk bewust voor naturellen. Ik vind het snel te veel en ik word daar onrustig van. Daarom koos ik voor veel wit, beige, natuurlijke materialen en bruine en terra accenten voor warmte en sfeer. Die basis blijkt al jaren goed voor mij te werken. Maar het is zeker niet zo dat ik alleen van een neutrale stijl hou. Mijn smaak is heel breed. En dat maakt mijn werk zo leuk. Ik kan ook in jouw stijl meedenken of nog beter: er samen met jou achter komen wat die stijl is. Bel me gerust om te bespreken hoe ik jou kan helpen.

Nog even over mij... Mijn naam Tryféna (spreek uit als trie-fee-naa) is een Hebreeuwse naam uit de Bijbel. Bergen op Zoom is de stad waar ik ben geboren, getogen en als het aan mij ligt nooit meer wegga. Ik woon er nu 38 jaar, ondertussen samen met mijn man en twee dochters van 5 en 8. We wonen in een heel fijn huis in een rustige en groene wijk met alles op loopafstand. Ik ben dan ook regelmatig in de stad te vinden voor een kop koffie en een rondje shoppen. 

 

Ik hoop veel mensen in de regio én daarbuiten te helpen met mijn interieuradviezen. Zodat hopelijk ook jij straks een plek hebt waar je iedere dag écht graag thuis wilt komen.

Tryféna Hildenbrant Studio Tryfenah interieuradvies Bergen op Zoom

Benieuwd hoe ik jou kan helpen? Ik bied verschillende pakketten aan voor ieder budget!

bottom of page