top of page

Acerca de

MarleenSchellekens-04617.jpg

Uitgebreid advies: Make it work

Over het pakket: investeren, verbouwen, verhuizen

Je wilt een ruimte in huis volledig aanpakken. Bijvoorbeeld omdat je besloten hebt niet te verhuizen, maar te investeren in de huidige woning. Of omdat je gaat verbouwen of verhuizen. Er komt nu veel op je af: welke indeling is optimaal, welke vloer kiezen we, welke kleuren krijgen de wanden en hoe combineer ik dit met de juiste meubels en stoffen? En waar moet ik zijn voor wat?

 

Bij dit pakket help ik je met het maken van al deze keuzes. Zodat jij gericht aan de slag kunt en tijd over houdt voor andere dingen. Je ontvangt een uitgewerkt advies met shoplijst via de mail met daarin een advies voor de indeling en bijbehorende meubelen, de vloer, kleuren, materialen en wandbekleding. Het resultaat is een fijne leefruimte die perfect aansluit bij jouw woonstijl.

 

Werkwijze

Je ontvangt altijd eerst een duidelijke offerte. Na akkoord hierop ontvang je (leuk) huiswerk van mij. Het zorgt ervoor dat ik je beter leer kennen en je vervolgens nog beter kan adviseren. Vervolgens kom ik langs voor een intakegesprek. We bespreken uitgebreid het huiswerk. Ik heb nu een goed beeld van je voorkeuren, wensen, eisen en woonstijl. Ik meet de ruimte op (als er geen plattegrond met maten aanwezig is) en maak foto’s.

Weer thuis ga ik aan de slag met het moodboard voor de ruimte. Dit geeft richting voor de sfeer en kleuren. Tegelijk start ik met de indeling. Dit werk ik uit in een 2D plattegrond. Meestal werk ik twee of drie opties uit. Na akkoord op het moodboard werk ik het kleurenpalet verder uit. Ik ga eventueel op zoek naar een passende vloer. Ondertussen hebben we regelmatig contact.

Ik kom langs voor een tussentijdse presentatie. Ik presenteer de verschillende indelingen (op 2d plattegrond), de kleuren en materialen van de wanden en vloer. Ik doe dit met een materialenbord, zo komt het plan al meer tot leven. We maken zoveel mogelijk definitieve keuzes. Ik ga daarna verder met de details. Binnen het afgesproken budget ga ik op zoek naar meubelen. Of ik adviseer je voor maatwerk om nog meer uit je interieur te halen.

Uiteindelijk werk ik het advies uit in een interieurplan. Met dit plan kun je aan de slag. Het bevat inspiratie, het moodboard, de definitief gekozen indeling in een 2D plattegrond, een kleuren- en materialenplan met kleurnummers voor wanden en vloer, het meubelplan en een concrete shoplijst (inclusief linkjes en prijzen) voor alle meubelen. Je ontvangt dit advies via e-mail. Ik kom langs voor een eindgesprek en ben de periode daarna voor jou bereikbaar bij vragen.

Samengevat

  • Intakegesprek

  • Moodboard

  • Indelingsadvies

  • 2D plattegrond

  • Kleuren- en materialenplan (wanden, vloer)

  • Tussentijdse presentatie

  • Meubelplan

  • Shoplijst (meubelen)

  • Uitgewerkt advies (digitaal)

  • Eindgesprek bij jou thuis

 

Investering

Het uitgebreide advies kost jou € 950,-. Dit is inclusief BTW en geldt voor 1 ruimte of vertrek. De reiskosten zijn gratis binnen een rijafstand van 10 kilometer vanaf Bergen op Zoom. Daarna reken ik € 0,60 per km (kosten vervoer en tijd). Ook parkeerkosten bij betaald parkeren breng ik in rekening.

Extra opties: bij dit pakket kun je een stylingplan voor accessoires of 3D sfeerimpressies toevoegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page