top of page

Acerca de

3D impressie interieuradvies woonkamer Hoogerheide

Totaalplan woonkamer en keuken nieuwbouw | Hoogerheide

De bewoners bouwden dit vrijstaande huis in Hoogerheide ruim een jaar geleden. Een prachtige woning met een fijne basis. Een visgraat vloer, neutrale kleuren op de muur, donkere jaloezieën en zwarte stalen deuren. Toch voelt het er nog niet als thuis. En daarvoor werd ik ingeschakeld. Tijd voor de volgende fase, van dit droomhuis een echt thuis maken!

 

Alle meubels uit het vorige huis gingen mee. Deze meubels zijn veel te klein voor dit huis, het oogt wat kaal en er mist warmte. Ik ging aan de slag met de indeling, kleuren, materialen, meubels, verlichting en styling. Zodat deze woonkamer straks he-le-maal af is. Een plek waar je na een wandeling met het gezin thuiskomt om bij de haard te genieten of rustig een boek te lezen. Waar je tijdens het koken de werkdag doorneemt in de woonkeuken, waar je comfortabel zit. En waar de kinderen ook genoeg plek hebben om te spelen, knutselen en chillen. Rustig, comfortabel, behaaglijk, luxueus, gezellig en gastvrij. Dat is de wens van de klant.

Ik koos daarom voor grote gebaren, warme kleuren en luxe materialen. In de zithoek komt een sfeervolle elektrische haard. De zithoek krijgt een eiland opstelling met een modulebank. Zo creëren we twee knusse zithoeken met elk een eigen uitzicht en functie. Afhankelijk van waar je gaat zitten, kun je languit op de bank tv kijken, borrelen bij de haard, rustig een boek lezen of een spelletje spelen. De lange wand betrekken we daarmee ook gelijk bij het woongedeelte. Een grote kast en extra inzet op styling maken van de lange wand een mooie binnenkomer. In de keuken plaatsen we een grote eettafel met zes comfortabele stoelen.

 

Op drie plekken in huis plaatsen we houten panelen. De zithoek krijgt behang met structuur. Dit alles geeft een warme en luxe uitstraling. En het draagt bij aan een betere akoestiek. In het nisje in de keuken komen prachtige Zellige tegels. Een extra groot vloerkleed op maat en strategisch geplaatste verlichting maken de ruimte helemaal af.

Welkom thuis!

“Tryféna heeft voor ons een prachtig en compleet interieurplan gemaakt. We zijn zeer goed geadviseerd door haar. Ze werkt professioneel, is vriendelijk en creatief en licht haar advies op een fijne en prettige manier toe. Ze heeft goed naar ons geluisterd, is benaderbaar, reageert snel en denkt mee. Ze hield rekening met onze wensen, kon schakelen wanneer wij iets toch net anders wilde en durft ook zeker met gewaagde opties te komen. Het definitieve interieurplan is een prachtig uitgewerkt document met heldere uitleg, duidelijke plattegronden, mooie 3d impressies en handige shop lijsten. Daarnaast ontvingen we een pakket met staaltjes waarmee je plan direct tot leven komt. We zijn al meteen aan de slag gegaan en tot de eerste aankopen over gegaan!"​

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page