top of page

Acerca de

Stylingadvies woonkamer Studio Tryfenah

Stylingadvies woonkamer

Ik was gelijk onder de indruk van dit prachtige huis dat de bewoners zelf bouwden. Een woning met veel ruimte en een prima basis. Mooie raampartijen, een sfeervolle open haard en neutrale muurkleuren. Er ontbrak nog wel eenheid en sfeer in het interieur. Als echt thuiskomen voelde het nog niet, aldus de bewoners. Ik ging dus aan de slag met een stylingplan.

De wens van de bewoners? Het moest gezelliger worden en het liefst met wat bohemian accenten. Het moest ook rust uitstralen en stijlvol blijven. Ik koos daarom voor een warme accentkleur en grote gebaren. Ook keek ik nog eens kritisch naar de indeling. De bank moest echt anders en kwam tegenover de televisie. Zo is er zicht op de televisie, de haard én buiten. Het is zonde om de bank tegen de mooie raampartijen te plaatsen en alleen naar muren te kijken, toch?

Omdat de vloer best bepalend is en de bewoners het graag licht wilden houden, adviseerde ik een groot wollen vloerkleed in een beige kleur. Het kleed brengt alles in de zithoek samen en zorgt voor meer eenheid, rust en warmte. Voor de accessoires ging ik op zoek naar contrast, natuurlijke materialen en warme kleuren. Denk aan terra, roestbruin, keramiek, bamboe, jute en riet.  

De televisie hing er nog wat verloren bij. De aandacht moest daar vanaf, dus adviseerde ik een lang en laag televisiemeubel. De kast geeft gelijk ruimte om te stylen. Op deze wand komen ook nog rieten wandschalen.

Met een aantal nieuwe items en accessoires is er een sfeervol geheel van gemaakt!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page