top of page

Acerca de

Resultaat interieuradvies Studio Tryfenah Zoetermeer

Interieuradvies woonkamer | Zoetermeer

Toen dit stel uit Zoetermeer mij belde en ik hoorde hoeveel spijt ze hadden van de huidige vloer, gingen mijn handen gelijk jeuken. Ik wilde echt zo graag helpen. En ze weer verliefd laten worden op hun huis. De woonkamer kreeg een totale make over. Te beginnen met de antracieten vloer. Veel te donker en enorm bepalend voor de hele ruimte.

Op de vloer adviseerde ik dan ook een naturel eiken pvc visgraatvloer. Een lichte en rustige basis die de hele ruimte een frisse uitstraling geeft. Voor het kleurenpalet koos ik voor naturellen met een warme ondertoon. Achter de eettafel past een prachtig subtiel behang met botanische print, wat de eethoek duidelijk afbakent en veel sfeer geeft.

Ik adviseerde verder om het wandmeubel met haard te verlengen, zodat de speelhoek opgaat in het geheel. En het (in de toekomst) zonder speelgoed en stoeltjes, gewoon kan blijven. Extra opbergbakken in het wandmeubel zorgen ervoor dat speelgoed uit het zicht blijft. Op de wand van de speelhoek komen houten wandpanelen. Het breekt de lange muur, zorgt voor een knusse hoek en is prettig voor de akoestiek in huis.

Voor de styling koos ik voor designitems, zwarte accenten en sprekende pastellen. Dit geeft net de knipoog die het interieur modern en eigen maakt. Meer licht in de woning was een grote wens van de bewoners. Ook ’s avonds. Advies over de functionele verlichting en sfeerverlichting kreeg dus een belangrijke plek in mijn advies.  Wat ik trouwens altijd uitwerk in een concreet plan met shoppinglijst, zodat je gelijk aan de slag kunt!

Deze woonkamer in Zoetermeer past weer helemaal bij dit leuke gezin met jonge kinderen. Een plek waar ze na een wandeling in het weekend genieten met elkaar, waar de kinderen fijn kunnen spelen, waar ze (na)tafelen en uiteraard genieten van een borrel bij de haard. Een plek die helemaal naar hun zin is en waar ze écht thuiskomen.

Weer verliefd op je huis!

“Ontzettend blij dat we Tryféna om hulp hebben gevraagd voor het vernieuwen van onze bestaande woonkamer. Ze heeft oog voor het geheel, kleuren, details en geeft tips mee. Daarnaast geeft ze ideeën om bestaande meubels te verven of kleine aanpassingen te geven, waardoor het alsnog in het nieuwe geheel en plaatje past. Ze is bij ons thuis geweest en had zich goed voorbereid, het contact was erg prettig. We zijn ontzettend blij met onze woonkamer en hebben Tryféna ook aan anderen aangeraden!"

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page