top of page

Acerca de

Resultaat interieuradvies Prinsenbeek haard met tv - Studio Tryfenah.jpg

Interieuradvies woonkamer | Prinsenbeek

Wat was ik enthousiast toen ik voor het eerst deze woning in Prinsenbeek binnenstapte. Een modern gezinshuis in een groene nieuwbouwwijk, met een ruime en lichte woonkamer. In de basis en afwerking waren al goede stappen gezet. Denk aan glad gestucte wanden, een visgraat vloer, een prachtige neutrale keuken en lichtpunten in de wand.

 

Maar verder… was het vooral erg wit en leeg. Ook de (te kleine) meubelen stonden wat verloren in de ruimte en waren niet op elkaar afgestemd in vorm en kleur. Ik mocht dus aan de slag met de indeling en kleur. Missie: een warm, functioneel en persoonlijk interieur met plek voor het hele gezin. Omdat de eethoek met groene stoelen en het boomstambehang bleef, pakte ik daar op door.

 

Geen enkele wand in deze woonkamer is wit gebleven. Subtiele kleurnuances in beige en groen creëren diepte en sfeer. Het maakt de overgang in kleuren zachter en daar ben ik altijd naar op zoek in mijn ontwerpen. Het groen van de eethoek komt nu ook in de woonkamer terug in de royale hoekbank, het behang en het televisiemeubel. Een wollen vloerkleed, de hanglamp van Graypants en het hout in de salontafel zorgen voor extra warmte. Hier en daar een toef zwart, zoals in de stalen deur, maakt het geheel wat stoerder.

 

Voor de ruimte tussen de woonkamer en keuken ontwierp ik een maatwerk kast. Met voldoende praktische opbergruimte en een mooie plek om te decoreren in de open vakken. De achterwand is bekleed met de akoestische panelen van Noakk, wat een extra tof effect geeft. Op de scheiding van de vloeren naast de kast is een strakke en robuuste roomdivider (ook van Noakk) geplaatst. De eethoek is daarmee enigszins afgeschermd en knusser geworden. Als je binnenkomt via de stalen deur is de kast het eerste wat je ziet. Dat is wel een hele fijne binnenkomer!

“Met hulp van Tryféna toverden wij onze woonkamer en keuken om tot een “kleurrijk Scandinavisch” paradijs! Wij kregen een professioneel en zeer compleet interieuradvies op maat. Het voelt zo sfeervol en nu al vertrouwd. Wij zijn 100% tevreden en bevelen Tryféna van harte aan!”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page