top of page

Acerca de

Interieuradvies woonkamer | Halsteren

Een logische indeling, sfeer en samenhang tussen woon- en eetgedeelte. Dat wensten deze bewoners in hun woonkamer in Halsteren.

Toen ik aankwam bij deze woning zag ik het al gelijk. Wat een fijne plek! Omgeven door heel veel groen, bosrijk en rustig gelegen. Bij binnenkomst was ik verrast door de ruimte. De woonkamer bestaat uit twee delen. Rechts de keuken met eetkamer en links het zitgedeelte. De woning is diep en wat smal. Maar heeft overal zicht op de tuin en het groen buiten.

De bewoners hadden mij al verteld dat ze graag meer verbinding wilden met de tuin. En dus zag ik al gelijk een probleem: de bank. Die stond midden in het zitgedeelte en blokkeerde het zicht naar buiten. Hij was ook vrij log, had hoge leuningen en was donker van kleur.

Daarnaast liep er een verwarmingsbuis dwars over een wand, waardoor de bewoners ook geen andere mogelijkheid zagen voor de plek van hun televisie. Toch overtuigde ik ze met creatieve oplossingen om die wand te gebruiken voor het televisiemeubel. Uiteindelijk zijn de buizen volledig verwijderd. Ineens hadden we er een hele wand bij!

We kozen voor een nieuwe hoekbank: ‘Nord’ van By Sidde. In een lichte kleur met een strakke en luchtige uitstraling. De bank kon nu op een andere plek staan mét zicht op de tuin en de rest van de woonkamer. De wanden in het zitgedeelte kregen beige en zachtgroene kleuren.

Ook het eetgedeelte werd helemaal vernieuwd. Ik koos voor een statement met prachtig Arte behang. Hier gecombineerd met beige en vergrijsd groen in de nieuwe eetkamerstoelen. De eiken eettafel en zwart stalen poten zorgen voor contrast en een stoer accent. Ook in de styling zie je zwarte accenten terugkomen. Aangevuld met terra roze, roestbruin en beige.

Al het losse speelgoed kreeg een plek in bestaande en nieuwe kasten. Nu was er plaats voor een fijne fauteuil met bijzettafel op misschien wel het fijnste plekje in de woonkamer. Perfect voor koffie of een goed boek. Natuurlijk weer met uitzicht op de tuin. Missie geslaagd!

Tryféna heeft ons op een fijne manier geadviseerd en geholpen om interieurkeuzes te maken. Met een mooi uitgewerkt plan kunnen we nu zelf de nodige vervolgstappen zetten en bij vragen is ze nooit ver weg. Aanrader!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page