top of page

Acerca de

Interieuradvies woonkamer | Bergen op Zoom

De bewoners van dit huis in Bergen op Zoom waren met de basis van hun woonkamer best tevreden. Omdat er een nieuwe bank werd aangeschaft, was er een goede reden om eens te kijken naar het totaalplaatje. En er een eenheid van te maken. Studio Tryfenah werd ingeschakeld om te adviseren over kleurgebruik, maatwerk, verlichting, raamdecoratie en styling.

Ik adviseerde als basiskleur voor de woning een warme grijsbeige tint. Eén wand kreeg een gedempte groentint. Een prachtige combinatie met de bank. Deze groene accentkleur trokken we door tot de trap en ook de binnendeur en het tv-meubel kregen deze kleur. Een deel van het trapgat werd dichtgemaakt voor een rustiger beeld.

Ook de maatwerk kast met veel opbergruimte en het maatwerk tv-meubel zorgen voor eenheid en rust in deze ruimte. De hoge lichtbeige kast is gelijk dé eyecatcher van de woonkamer geworden met de eikenhouten vakken met spotjes.

Omdat de bewoners houden van een chique sfeer wilde ik wat glans toevoegen. Het behang in de eetkamer geeft gelijk de luxe uitstraling die we zochten. Maar ook het vloerkleed, de glazen lampen en messing accenten geven dit interieur de glans die het verdient.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page