top of page

Acerca de

Resultaat interieuradvies tuinakamer eethoek - Studio Tryfenah.jpg

Interieuradvies tuinkamer | Emmen

Ik denk wel een droom voor velen: een tuinkamer. Een verlengde van je woonkamer en tuin, waar je het hele jaar kunt genieten. Voor een jong gezin in Emmen mocht ik een ontwerp maken voor de inrichting van hun volledig geïsoleerde tuinkamer.

Een prachtige ruimte met grote zwarte harmonicadeuren. Hierdoor valt er veel licht binnen en is het net of je buiten zit. Dat is ook het gevoel dat ze graag terug wilden zien in de tuinkamer. Het gevoel van buiten zitten, met het comfort van binnen. Het hele jaar door.

Het was voor de bewoners best een verrassing dat uiteindelijk al hun wensen een plek kregen in het ontwerp. Relaxen bij de haard, eten met het gezin, borrelen met vrienden en televisie kijken en gamen voor de kinderen. Het is in een beperkte ruimte nu goed gelukt om ‘gezellige hoekjes’ te creëren.

Het maatwerkmeubel over de hele breedte van de wand dient zowel als televisiemeubel en bank bij de eettafel. In combinatie met een ronde tafel bespaar je hiermee veel ruimte. Het botanische behang past natuurlijk helemaal bij een tuinkamer en geeft gelijk een statement. Verder is de stijl vrij basic en neutraal met uitgesproken accenten in zwart en bruin. Meer is niet nodig.

“Ik zocht contact met Tryféna voor advies bij de nog te realiseren tuinkamer, een verlengstuk van ons huis. De bouwtekening lag er, echter kon ik advies gebruiken hoe dit het beste in te richten en het ook passend te houden met de rest van het huis. Vanaf het eerste moment heb ik het contact als erg prettig ervaren. Tryféna is enthousiast, zorgvuldig en toegankelijk. Ze heeft ons echt verrast met haar ontwerp, alle wensen kwamen samen in een ruimte. Het interieurplan is zorgvuldig samengesteld, een zeer bruikbaar document. Ook tijdens de verbouwing was Tryféna bereikbaar voor overleg. Het is heel gaaf om te zien hoe het plan werkelijkheid is geworden. De kleuren, materialen en totale sfeer is enorm kloppend. Tryféna is een super leuk mens om mee samen te werken. Ik zou haar zeer zeker aanraden!”

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page