top of page

Acerca de

Interieuradvies babykamer Bergen op Zoom

Interieuradvies babykamer | Bergen op Zoom

Gezinsuitbreiding! Wat een geweldig nieuws. En wat is er dan leuker dan het klaarmaken van de babykamer? Er elke dag even binnenlopen en wegdromen. Toch kan het inrichten van een babykamer best lastig zijn. Want hoe benut je de ruimte optimaal? Welke functies moet het hebben? En hoe krijg je precies dat sfeertje wat je voor ogen had? Er is tegenwoordig zoveel keuze. Dat is geweldig, maar het kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ik schoot daarom dit jonge gezin in Bergen op Zoom te hulp om er samen een fijn kamertje van te maken.

 

Tijdens de intake werd al snel duidelijk dat de ouders graag een dromerige, warme en toch frisse babykamer wensten. Met voorbeeldfoto's, kleurstalen en behang gingen we gelijk concreet aan de slag. Al gauw viel hun oog op het bloemenbehang. Dit was een fantastisch uitgangspunt en gelijk een statement voor de babykamer. Ik zocht er passende muurkleuren bij. De combinatie met de terra accentkleur geeft warmte. We laten trouwens geen enkele muur wit. Dat maakt het geheel zachter. Thuis ging ik verder aan de slag met de indeling en styling. 

Het bedje plaatste ik in de hoek. Een mooie bedhemel voorkomt dat het bedje ‘verloren’ staat en biedt extra geborgenheid bij de ramen. Op de lange wand komt het bloemenbehang. Dit wordt de praktische wand. Hier staat straks de commode. Met een rekje erboven om alles direct bij de hand te hebben. Ernaast een kapstok voor een slaapzak en handdoek. De kledingkast hadden ze al en komt gelijk rechts als je binnenkomt. Zo benutten we de kleinste muur optimaal. Met een nachtlampje, grote opbergmand, leuke items aan de muur en een zacht vloerkleed stylen we de babykamer af.

Slaap lekker lieve baby!

"Tryféna heeft ons enorm geholpen met de babykamer. We hadden nog geen idee hoe we deze lege kamer met witte muren konden omtoveren tot een gezellige en knusse babykamer. Tryféna kwam langs met staaltjes en samen kozen we een aantal materialen uit en gaven onze wensen door. Met haar advies nam Tryféna ons enorm veel denkwerk uit handen. Het complete plan met het moodboard, plattegronden en 3D tekeningen gaven precies de sfeer weer die wij wilden, maar zelf niet hadden kunnen maken. Wij zijn meteen gaan shoppen door de directe linkjes uit de shoplijst. Heel handig! Onze kleine meid kan straks heerlijk slapen in haar prachtige kamer. Ontzettend bedankt Tryféna!"

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page