top of page

Acerca de

Materialenbord lente

Basis advies: Fresh up!

Over het pakket: interieuropfrisser

Je bent over de basis van je interieur best tevreden. Toch mis je iets. Bijvoorbeeld eenheid, sfeer en kleur in je interieur. Je twijfelt misschien over de indeling. Of je wilt nieuwe muurkleuren of de bank vervangen, maar niet gelijk de hele ruimte verbouwen of aanpassen. Wat jij nodig hebt is een frisse wind door je woonkamer. Zodat jij de komende jaren weer volop kunt genieten van jouw plek.

Bij dit pakket ga ik uit van een bestaande situatie en kijken we vooral naar kleur en sfeer. Ik geef concreet advies over wat ik met de ruimte zou doen. Ook kies je twee items waar ik shopadvies voor geef. Bijvoorbeeld de bank, eettafel, een vloerkleed of televisiemeubel. Je ontvangt van mij een uitgewerkt advies via de mail met daarin een advies voor kleuren op de wanden (verf of behang), mijn tips voor de ruimte en indeling en een concrete shoplijst voor de twee items van je keuze. Dit is een echte interieur opfrisser!

 

Werkwijze

Je ontvangt altijd eerst een duidelijke offerte. Na akkoord hierop ontvang je (leuk) huiswerk van mij. Vervolgens kom ik langs voor een intakegesprek. Dit kan ook digitaal met videobellen. We bespreken uitgebreid het huiswerk. Ik heb nu een goed beeld van je wensen en woonstijl. Ik meet de ruimte op (als er geen plattegrond met maten aanwezig is) en maak foto’s. Of jij stuurt deze informatie op.

 

Weer thuis ga ik aan de slag met het moodboard voor de ruimte. Dit geeft richting voor de sfeer en kleuren en jou in de toekomst houvast als je dingen toevoegt aan je interieur. Ik kijk ook gelijk kritisch naar de indeling en andere zaken die mij opvallen. Na akkoord op het moodboard werk ik het kleurenpalet verder uit.

 

Het is tijd voor de presentatie. Ik presenteer het kleurenpalet in de vorm van een materialenbord. Hierbij moet je denken aan kleuren voor de muren, wandbekleding en eventueel ook de stof van een bank of vloerkleed. We spreken de details door en passen aan waar dat nog nodig is. Verder geef ik ook tips voor wat ik verder met de ruimte zou doen.

Na ons gesprek werk ik het advies definitief uit. Hiermee kun je gelijk aan de slag. Het advies bevat inspiratie, het moodboard, mijn tips voor jouw interieur, een kleurenplan met kleurnummers en een concrete shoplijst (inclusief linkjes en prijzen) voor de twee gekozen items. Je ontvangt dit advies via e-mail.

Samengevat

  • Intakegesprek

  • Moodboard

  • Kleurenplan (wanden)

  • Shoplijst 2 items naar keuze

  • Mijn tips voor de ruimte

  • Presentatie bij jou thuis

  • Uitgewerkt advies (digitaal)

 

Investering

Het basisadvies kost jou € 575,-. Dit is inclusief BTW en geldt voor 1 ruimte of vertrek. De reiskosten zijn gratis binnen een rijafstand van 10 kilometer vanaf Bergen op Zoom. Daarna reken ik € 0,60 per km (kosten vervoer en tijd). Ook parkeerkosten bij betaald parkeren breng ik in rekening.

Extra optie: bij dit pakket kun je een stylingplan met shoplijst toevoegen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

bottom of page